Pretoria Part I
23 november 2012 - Pretoria, Zuid-Afrika
We zijn nu 2 dagen in het mooie Pretoria. We zijn woensdag vertrokken vanuit Brussel naar Frankfurt om vervolgens met het grootste passagiersvliegtuig van de wereld naar Johannesburg te vliegen.
Na een dramatische vlucht, Daan sliep niet en tot overmaat van ramp deed Lies haar schermpje het niet waardoor ze gek werd.We zijn opgehaald door Cobie & Marleen. We stapten in de auto en kregen de toeristische route richting onze verblijfplaats de komende dagen, Pretoria, te zien.
Toen we de buitensteden van Pretoria bereikten gingen we een berg op. Hier was een mooi uitzicht over de stad en eenmaal bovenop kwamen we drie zebra's tegen. Wat een schitterende beesten!
We reden de bergen af en kwamen in de stad, hier kwamen we snel een aantal verbazingwekkende dingen tegen.
De straat Queen Wilhelmina AVE was vervangen door de naam Florence Ribeiro.
We kwamen erachter dat tot grote frustratie van de Afrikaanse bevolking dit de normaalste zaak van de wereld is de laatste tijd. Zo hebben ze de langste straat van het Zuidelijk Halfrond "Church Street" opgedeeld in 4 andere straten. En is ook de Beatrix straat verbannen van de straat. Complete steden krijgen nieuwe namen.
Lisa heeft vandaag rijles gehad van Dora, Daan niet. Het links rijden ging aardig. Vanavond gaan we opstap met een nicht. Tot zover, tot snel!
Kus

En goed om te horen dat de a380 jullie veilig heeft gebracht.
Hopelijk komt het snel goed met Daan's insomnia en Lisa's gekte haha.
XX
nu nog de roofdieren met bijbehorende foto's.
Heel veel plezier, geniet van deze geweldige reis!
Groetjes,
Nicole ( collega van je moeder )